Logo Oude IJsselstreek
Onherroepelijke Bestemmingsplannen ‘Weg achter De Blenk, Ulft’ en ‘Multatulihof 16a Gendringen’, Oude IJsselstreek

‘Weg achter De Blenk, Ulft’

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het bestemmingsplan ‘Weg achter De Blenk, Ulft’, zoals door de gemeenteraad op 25 september 2014 gewijzigd is vastgesteld, onherroepelijk is geworden. Het plan heeft het identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000125-VA01.

Plangebied en inhoud van het plan

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridische regeling om tussen winkelcentrum De Blenk en scholengemeenschap De Wesenthorst tot realisatie te komen van een verbindingsweg van de Middelgraaf naar de Debbeshoek.

‘Multatulihof 16a Gendringen’

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het bestemmingsplan ‘Multatulihof 16a Gendringen’, zoals door de gemeenteraad op 25 september 2014 gewijzigd is vastgesteld, onherroepelijk is geworden. Het plan heeft het identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000131-VA01.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied omvat het volgende perceel/adres: Multatulihof 16a in Gendringen.

Dit plan gaat over het aanpassen van het bouwvlak en het laten vervallen van de mogelijkheid voor bed&breakfast.

Inzage

De bestemmingsplannen kunt u tijdens openingstijden het bestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie ‘Vergunningen’ in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven