Logo Hellendoorn
Omgevingsvergunning verleend A. Voltastraat, Nijverdal, realisatie Subway, Hellendoorn

Burgemeester en wethouders van Hellendoorn maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het oprichten van een vestiging van de keten Subway.

U kunt de desbetreffende stukken inzien tot en met woensdag 21 januari 2015 bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze uren op afspraak (tel. 0548-630214).

U kunt deze stukken tevens digitaal inzien op ruimtelijkeplannen.nl. De omgevingsvergunning is beschikbaar via de unieke naam: NL.IMRO.0163.OVNDAVOLTASTRAAT-VG01. Raadplegen kan via de link: http://iturl.nl/snF6xG. Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/sn_rEY.

Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent de omgevingsvergunning heeft kenbaar gemaakt bij het college, kunnen uitsluitend belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. U kunt ook digitaal beroep aantekenen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van de omgevingsvergunning niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel.

Naar boven