Kennisgeving besluit omgevingsvergunning platform Ameland-Westgat-1, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken doet de volgende kennisgeving:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., te Assen, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het platform Ameland-Westgat-1. Het platform Ameland-Westgat-1 heeft de geografische coördinaten 005° 56’ 25,465” OL en 53° 29’ 31,178” NB, in het Nederlandse deel van het continentaal plat.

De omgevingsvergunning betreft het monteren van een aanmeersteiger aan het platform Ameland- Westgat-1. Daardoor zal het platform per boot kunnen worden bemand, waardoor het aantal bewegingen per helikopter zal worden gereduceerd.

Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo).

Tot en met 21 januari 2015 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Economische Zaken, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. K. van den Hoff (tel. 070-3797602).

Naar boven