Logo Etten-Leur
Bestemmingsplan vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder Stijn Streuvelslaan 42, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur delen mede dat zij op 28 oktober 2014 op grond van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde hebben vastgesteld voor de nieuwbouw opgenomen in het bestemmingsplan ‘Stijn Streuvelslaan 42-KSE’ inhoudende een maximale hogere grenswaarde van 56 dB vanwege de weg Couperuslaan. Het besluit, de aanvraag en het akoestisch onderzoek liggen gedurende de periode van 18 december 2014 t/m 29 januari 2015 voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum van het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur.

Bovendien zijn de gegevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website (www.etten-leur.nl bij Wonen& Leven > Ruimtelijke Plannen > Stijn Streuvelslaan 42-KSE). Gedurende de periode van

19 december 2014 t/m 29 januari 2015 kan door belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij burgemeester en wethouders tegen het ontwerp besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden of belanghebbende die aantoont redelijkerwijze hiertoe niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarde wegverkeerslawaai treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Etten-Leur, 17 december 2014

Naar boven