Logo Etten-Leur
Vastgesteld bestemmingsplan Lange Brugstraat 130, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 2 december 2014 het bestemmingsplan ‘Lange Brugstraat 130’ ongewijzigd heeft vastgesteld (NL.IMRO.0777.0060LBRUGSTRAAT130-3001).

Het besluit tot vaststelling met de daarbij behorende stukken waaronder het raadsvoorstel, het bestemmingsplan ‘Lange Brugstraat’ en de daaraan ten grondslag liggende onderzoeken liggen gedurende de periode van 18 december 2014 tot en met 29 januari 2015 voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum van het Stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. De gegevens zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Lange Brugstraat 130. Ook zijn het raadsbesluit en het bestemmingsplan ‘Lange Brugstraat 130’ raadpleegbaar op de landelijke internetsite www.ruimtelijke-plannen.nl.

Het bestemmingsplan betreft het voormalig rugbyveld aan de Lange Brugstraat. Het plan voorziet in de bouw van elf (particuliere) woningen en vier paviljoens voor de huisvesting van personen.

Gedurende de periode van 19 december 2014 tot en met 29 januari 2015 kan tegen het raadsbesluit van 2 december 2014 tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Lange Brugstraat 130’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij de gemeenteraad een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp bestemmingsplan alsmede een belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij degene die beroep instelt tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 17 december 2014

Naar boven