Logo Alphen-Chaam
Kennisgeving omgevingsvergunning Schaanstraat 11, Chaam, Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam delen mede dat op 21 oktober 2014 een omgevingsvergunning is verleend voor het uitbreiden van Camping Klein Paradijs aan de Schaanstraat 11 te Chaam. De beslissing op de aanvraag (activiteiten: planologisch strijdig gebruik, bouwen en aanleggen) is voorbereid met de zogenoemde uitgebreide procedure. Tegen de ontwerpomgevingsvergunning is door gedeputeerde staten van Noord-Brabant (GS) een zienswijze kenbaar gemaakt. Die zienswijze heeft geen aanleiding gegeven om af te zien van een vergunningverlening of de omgevingsvergunning gewijzigd te verlenen ten opzichte van het ontwerp. Om die reden is de beschikking tot verlening van de omgevingsvergunning eerst aan GS toegezonden. GS hebben binnen een termijn van 6 weken geen zogenoemde reactieve aanwijzing gegeven.

De beschikking tot verlening van de omgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van dinsdag 16 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage op het gemeentekantoor te Alphen. Voornoemde stukken zijn tevens in te zien op <www.ruimtelijkeplannen.nl>. Geadviseerd wordt om voor een inzage op het gemeentekantoor vooraf een afspraak te maken met de front-office van de afdeling Publiekszaken.

Tot en met maandag 26 januari 2015 kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar te hebben gemaakt, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

De omgevingsvergunning treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij naast de indiening van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan bij de voorzieningenrechter.

Naar boven