Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Deurningerstraat 49 Deurningen, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 29 december 2014 het volgende ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Deurningerstraat 49 Deurningen”.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel de realisatie van een vervangende woning mogelijk te maken.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het bestemmingsplan ligt met ingang van 29 december 2014 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/actueel/bekendmakingen/.

Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1774.BUIBPDEURNINGSTR49-0301.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met mevrouw R.Rietveld van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer (0541) 854100.

Naar boven