Logo Oegstgeest
Besluit woonark inclusief bijbehorende bouwwerken Valkenburgerweg 2A, afwijken van planologische regelgeving, Oegstgeest

(NL.IMRO.0579.VBW2A-VA01)

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest maakt bekend dat bij besluit van 4 december 2014 een omgevingsvergunning is verleend voor het realiseren van een insteekhaven en inrit, de bouw van een schuur, carport en hekwerk en het aanleggen van een woonboot.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 Wabo jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ligt het besluit omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening gedurende 6 weken ter inzage.

Het verzoek om vergunning heeft betrekking op het aanleggen van een insteekhaven en inrit, de bouw van een schuur, carport en hekwerk en het aanleggen van een woonboot. De aanvraag is bij de gemeente bekend onder OLO-nummer 1259893.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen vanaf donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur of na telefonische afspraak (tel.nr. 14071).

De kennisgeving van de ter inzagelegging staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0579.VBW2A-VA01.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij het team Ruimte via telefoonnummer 14071.

Tegen een verleende omgevingsvergunning die tot stand is gekomen met de uitgebreide voorbereidingsprocedure kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de rechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit kan alleen als er tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Naar boven