Logo Schermer
Ontwerpbestemmingsplan Westeinde 110, Schermerhorn, Schermer

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wro ontwerpbestemmingsplan NL.IMRO.0458.Westeinde110-ON01

Burgemeester en wethouders van Schermer hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan “Westeinde 110, Schermerhorn”. Voordat het ontwerpbestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Ligging plangebied

Het plangebied betreft het perceel Westeinde 110 in de kern Schermerhorn van de gemeente Schermer. Dit perceel maakt onderdeel uit van de lintbebouwing langs het Westeinde en grenst met de zuidzijde aan open, waterrijk gebied met eilanden.

Betreft:

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de planologische regeling van de huidige bebouwing met een aangepaste bouwhoogte voor de uitbreiding van de woning en een maximum aan vierkante meters voor erfbebouwing. Het plan biedt daarbinnen nog ruimte voor de bouw van een garage. Het perceel heeft een dubbelbestemming: ‘Wonen’, ‘’Tuin’ en de bestemming ‘Waarde – Archeologie-3’

Inzage: het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende 6 weken, met ingang van vrijdag 12 december 2014 tot en met donderdag 22 januari 2015, voor een ieder ter inzage op de volgende wijzen:

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. De besluitvorming over het ontwerpplan is voorbereid door het college van burgemeester en wethouders van Schermer, maar in verband met de gemeentelijke fusie per 1 januari 2015 dienen zienswijzen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ‘Westeinde 110, Schermerhorn’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. van Diepen, telefoonnummer 072-5488347.

Burgemeester en wethouders van Schermer.

Naar boven