Logo Hardinxveld-Giessendam
Kennisgeving beschikking Wabo uitgebreide voorbereidingsprocedure woningbouwproject ‘Het Kompas’, Peulenstraat-zuid 49 t/m 53, Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat het met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besloten heeft om de omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van 8 woningen, het verbouwen van een kantoor tot woning en het realiseren van grondkerende constructies en erfafscheidingen op de locatie Peulenstraat-zuid 49 t/m 53 te Hardinxveld-Giessendam.

Tijdens de periode van terinzagelegging van de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend. Het besluit is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 december 2014 tot en met 28 januari 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1, Hardinxveld-Giessendam) en zijn in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel > Documenten ter inzage). De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Een plan bekijken’, ‘Bestemmingsplannen’, ‘ID’ en daarna vult u het planid-nummer in: NL.IMRO.0523.OV2014HETKOMPAS-VG01

Tegen dit besluit kan door belanghebbenden tijdens de periode van terinzagelegging beroep worden ingediend. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank te Dordrecht (sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht).

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Dordrecht (sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht).

Voor het behandelen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Over de hoogte van dit bedrag en de betalingswijze wordt door de griffie van de Rechtbank informatie verstrekt. Een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend indien ter zake tevens een beroepschrift aanhangig is.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven