Logo Kapelle
Verleende omgevingsvergunning Dijkwelsestraat 57 – 59, Kapelle

Van 11 december 2014 ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage de verleende omgevingsvergunning voor de activiteit ruimtelijke ordening (tijdelijk afwijken bestemmingsplan), ten behoeve van de realisatie van een uitrit aan de Oude Bosstraat, achter de woning Dijkwelsestraat 57 te Kapelle.

Het plan

Er is een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een uitrit voor een periode van drie jaar, ten behoeve van het garagebedrijf aan de Dijkwelsestraat 59. Deze uitrit ligt aan de Oude Bosstraat, direct achter de woning Dijkwelsestraat 57 op het kadastrale perceel Kapelle, sectie B, nummer 2556. Het realiseren van de uitrit is in strijd met het geldende bestemmingsplan Kapelle-Biezelinge. Burgemeester en wethouders hebben besloten om de gevraagde vergunning te verlenen.

Het plan inzien

U kunt de verleende omgevingsvergunning met bijlagen inzien bij servicecentrum op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op de website www.kapelle.nl > Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen > omgevingsvergunning Dijkwelsestraat. Daarnaast is het besluit te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder identificatiecode NL.IMRO.0678.OVDijkwelsestraat-VAST.

Reageren

Op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen onze beslissing binnen zes weken na de datum van verzending van deze brief beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006 te 4800 PA Breda. Beroep kan worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbesluit of redelijkerwijs kan aantonen niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken.

Overigens wijzen wij u erop dat het indienen van een beroepschrift de werking van het besluit niet schorst. Om die reden kunt u op grond van artikel 8:81 van de Awb tevens de Voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep hebt ingesteld.

Kapelle, 10 december 2014

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven