Logo Voorst
Omgevingsvergunning Haanstraat 6A in Voorst, Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Haanstraat 6A in Voorst

Met ingang van 11 december 2014 ligt met de bijbehorende stukken voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage de omgevingsvergunning voor Haanstraat 6A in Voorst (NL.IMRO.0285.20196-VS00).

De omgevingsvergunning, het besluit en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer P. Bakker. Zijn telefoonnummer is (0571) 27 93 36. De omgevingsvergunning, het besluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nlonder Wonen, Bouwen en Ruimtelijke Ordening, Ruimtelijk plan raadplegen, Ruimtelijke plannen: ter inzage kunt u de stukken bekijken. Tevens kunnen de plannen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl geraadpleegd worden.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het renoveren en verbouwen van de boerderij "De Kempe" aan de Haanstraat 6A in Voorst. Burgemeester en wethouders verlenen op grond van artikel 2.1 en 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de vergunning.

Op grond van artikel 3:18, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht delen wij u mee dat omtrent het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren zijn gebracht.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die aanto-nen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om naar aanleiding van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze naar voren te brengen, kunnen beroep instellen. Beroep kan worden ingesteld met ingang van de dag na de dag waarop de terinzagelegging is aangevangen, bij de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Degene die beroep instelt kan als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland.

Twello, 10 december 2014

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven