Logo Ouderkerk
Omgevingsvergunning voor het plaatsen van een verblijf voor landbouwdieren op het perceel Groene Wetering 1, 2831 XL Gouderak, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk maken bekend dat zij met toepassing van het bepaalde in artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het plaatsen van een verblijf voor landbouwdieren op het perceel Groene Wetering 1, 2831 XL Gouderak.

Ter inzage

Het besluit met bijbehorende stukken ligt van woensdag 10 december tot en met vrijdag 19 december 2014 ter inzage in het gemeentehuis in Ouderkerk aan den IJssel. Van 5 januari tot en met 21 januari 2015 kunt u het plan inzien in het Kantoor Stolwijk van de gemeente Krimpenerwaard, Dorpsplein 8 te Stolwijk. Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Ouderkerk en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl – onder nummer NL.IMRO.0644.BP1422GO008-VG01.

Beroep

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over de ontwerpbeschikking

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over de ontwerpbeschikking.

Als een dergelijk beroep is ingediend en indien – gelet op de betrokken belangen – spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s-Gravenhage. Beroep kan ook digitaal worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Dit geldt eveneens voor het vragen van een voorlopige voorziening. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

9 december 2014

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven