Logo Dronten
Terinzagelegging vastgestelde besluiten Biddinghuizen – Plein Gezinshuis, Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan “Biddinghuizen – Plein Gezinshuis” besluiten ter inzage liggen.

Dit plan bevat de adressen Plein 1 tot en met 9 te Biddinghuizen en maakt een Gezinshuis mogelijk in aanvulling op de bestaande bestemmingen. Ten behoeve van het Gezinshuis is tevens een aanvraag omgevingsvergunning verleend voor de uitbereiding op de eerste verdieping.

De volgende ongewijzigd vastgestelde/verleende besluiten liggen ter inzage;

  • 1. vastgesteld bestemmingsplan "Biddinghuizen – Plein Gezinshuis (4051)" op grond van de Wet ruimtelijke ordening;

  • 2. besluit tot het niet vaststellen van een exploitatieplan op grond van artikel de Wet ruimtelijke ordening;

  • 3. verleende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

U kunt de betreffende stukken inzien van 11 december 2014 tot en met 22 januari 2015 tijdens openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis en de openbare bibliotheek te Biddinghuizen. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

Coördinatieregeling

Voor dit project is de coördinatieregeling van toepassing. Als gevolg hiervan worden de voorbereiding en bekendmaking van de te nemen besluiten gecoördineerd met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en de bijzondere regels als bedoeld in artikel 3.31 en 3.32 van de Wro. Dit betekent dat de voor het project benodigde besluiten tegelijkertijd in één procedure worden voorbereid.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

De besluiten van het college (omgevingsvergunning) en de gemeenteraad(bestemmingsplan) van Dronten treden in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 10 december 2014.

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven