Logo Steenwijkerland
Kennisgeving beschikking Wabo Wanneperveen, Zomerdijk 17, Steenwijkerland

Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland hebben het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning verleend voor

locatie: Wanneperveen, 7946 LZ, Zomerdijk 17

voor: het verbouwen van een deel tot woonhuis.

De stukken liggen van 17 december 2014 t/m 28 januari 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Steenwijkerland aan de Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden).

Reageren?

T/m 28 januari 2015 kunnen belanghebbenden beroep instellen. U kunt alleen beroep instellen als u tijdig een zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning naar voren heeft gebracht of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Als een spoedeisende beslissing noodzakelijk is, kunt u de voorzieningenrechter van deze rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. U mag het beroep- of verzoekschrift ook digitaal indienen via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Naar boven