Vaststellen wijziging bestemming De Nollen - Branding, Alkmaar
Logo Alkmaar
Burgemeester en wethouders hebben op 2 december 2014 besloten conform het bepaalde in artikel 22 sub b van het bestemmingsplan De Nollen het bestemmingsplan te wijzigen met dien verstande dat er drie langsparkeerstroken worden aangelegd in het park tussen de Branding en het spoor met 3, 9 en 4 parkeerplaatsen conform de bij het besluit horende tekening met nummer 201400828
 
Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit. Er is één zienswijze ingediend. Deze heeft geen aanleiding gegeven voor een wijziging van het besluit.
 
Terinzagelegging
Het vastgestelde besluit tot wijziging en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 11 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de balie "Bouwen en Wonen" van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.
 
De openingstijden van het Stadskantoor zijn op maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00-12.00 uur zonder afspraak, op maandag tot en met vrijdag vanaf 12.00-16.30 uur op afspraak en donderdagavond vanaf 16.30-20.00 uur op afspraak. U kunt een afspraak maken via de website van de gemeente Alkmaar of telefonisch tel. 14072 op maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.00 uur.
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Stad/ Bestemmingsplannen/Plannen ter inzage).
 
Beroep
Gedurende de ter inzage legging kan beroep worden ingesteld door:
  • -
    diegenen die tijdig hun zienswijzen bij het college van Burgemeester en Wethouder van de gemeente Alkmaar naar voren hebben gebracht;
  • -
    belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen bij het college van Burgemeester en Wethouder naar voren hebben gebracht.
 
Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit tot wijziging en het besluit tot treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
 
Burgemeester en wethouders van Alkmaar,
10 december 2014
 
Naar boven