Logo Zoetermeer
Verleende omgevingsvergunning inzake het project Zorgboerderij op het perceel Meerpolder 23 te Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 3:18, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat gedurende de termijn van ter inzage legging een zienswijze is ontvangen tegen het ontwerpbesluit met betrekking tot het project Zorgboerderij op het perceel Meerpolder 23 te Zoetermeer (WB20130557).

Verder maken burgemeester en wethouders van Zoetermeer ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht jo. artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht bekend dat zij op 13 oktober 2014 de gevraagde omgevingsvergunning hebben verleend voor het project op het perceel gelegen aan de Meerpolder 23. Op 13 oktober 2014 is de vergunning bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager.

De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • 1. het bouwen van een bouwwerk;

  • 2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan;

  • 3. het uitvoeren van een werk, geen gebouw zijnde, of van werkzaamheden;

  • 4. het in gebruik nemen of gebruiken van een bouwwerk met het oog op de brandveiligheid.

Bij de verleende omgevingsvergunning hoort geen exploitatieplan.

Belanghebbenden die tegen het voornemen tot vergunningverlening (over het ontwerpbesluit) een zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend kunnen, indien zij het niet eens zijn met deze beslissing, binnen zes weken na de datum van publicatie ervan, gelet op artikel 7:1 onder d en artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht, een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Den Haag (Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage).

Het beroepschrift kan ook digitaal ingediend worden bij de Rechtbank Den Haag, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Degene die beroep heeft ingediend kan, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, tevens een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Den Haag (sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage).

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079. Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeer.nl. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar bij www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zoetermeer, 4 december 2014

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, De secretaris, H.M.M. Koek

De burgemeester, Ch.B. Aptroot.

Naar boven