Bekendmaking verzoek tot wijziging van de verplichtstelling tot deelneming in de beroepspensioenregeling voor Fysiotherapeuten

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 16 van de Wet verplichte beroepspensioenregeling;

Maakt bekend:

  • 1. dat op 19 november 2014 een aanvraag is ontvangen van de beroepspensioenvereniging Deelnemersvereniging Pensioenfonds Fysiotherapeuten (DPF), daartoe strekkende dat de verplichtstelling, ingevolge de Wet verplichte beroepspensioenregeling, van de deelneming in de beroepspensioenregeling voor Fysiotherapeuten zodanig wordt gewijzigd, dat:

    • de deelname in de Stichting Pensioenfonds voor Fysiotherapeuten wordt verplicht gesteld voor de fysiotherapeuten, die als zodanig in Nederland werkzaam zijn en, de eerste dag van de maand, volgende op de maand, waarin de 67e verjaardag valt, nog niet hebben bereikt. Waar een fysiotherapeut werkzaam is, wordt naar de omstandigheden beoordeeld.

  • 2. dat zienswijzen tegen inwilliging van bedoelde aanvraag schriftelijk kunnen worden ingediend bij de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Postbus 90801, 2509 LV Den Haag, voor of op 5 januari 2015.

  • 3. dat de op de aanvraag betrekking hebbende stukken tijdens kantooruren ter inzage liggen bij de Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Anna van Hannoverstraat 4, te 's-Gravenhage en digitaal te raadplegen zijn op http://cao.szw.nl. Inlichtingen terzake van dit verzoek kunnen worden verkregen onder tel.nr. 070-333 4121 (telefaxnr: 070-333 4090).

's-Gravenhage, 5 december 2014

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, De Directeur Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, M.H.M. van der Goes

Naar boven