Logo Woensdrecht
Ontwerp omgevingsvergunning mgr. Poelstraat-Aalbersestraat Hoogerheide, Woensdrecht

Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 ° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een omgevingsvergunning medewerking te verlenen voor de herstructurering van 18 woningen tot 19 levensloopbestendige woningen aan de Mgr. Poelstraat en Aalbersestraat te Hoogerheide.

Inhoud

De aanvraag tot omgevingsvergunning betreft de herstructurering van 18 woningen naar 19 levensloopbestendige woningen aan de Mgr. Poelstraat en Aalbersestraat te Hoogerheide.

Inzien

De ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp van geen bedenkingen, met alle bijbehorende stukken, liggen vanaf 11 december 2014 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het ontwerp ook worden ingezien buiten openingstijden.

Tevens is het ontwerp wijzigingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder de “Wonen & leven” vervolgens “Ruimtelijke plannen” en “Ruimtelijke plannen in procedure”.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbeschikking Mgr Poelstraat-Aalbersestraat’.

Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer I. Schalk via de servicelijn 14 0164.

Hoogerheide, 10 december 2014

Naar boven