Logo Heerhugowaard
Omgevingsvergunning Dampkring 429 t/m 523 te Heerhugowaard, Heerhugowaard

Besluit tot het verlenen van omgevingsvergunning voor het bouwen van 48 appartementen aan de Dampkring 429 t/m 523 te Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • het bouwen van 48 appartementen aan de Dampkring 429 t/m 523

Beroep

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf woensdag 10 december 2014 zes weken ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken nadat het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sectie Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem, door:

  • een belanghebbende die ook een zienswijze heeft ingediend;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Beroep kan ook digitaal worden ingesteld bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunnen belanghebbenden, als onverwijlde spoed dit vereist, gelet op de betrokken belangen, aan de voorzieningenrechter vragen een voorlopige voorziening te treffen.

Het verzoek tot voorlopige voorzieningen moet worden gericht aan de President van de Rechtbank Noord-Holland, Sectie Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Voor de behandeling van het beroepschrift en het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

In werking treden van het besluit

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven