Logo Heusden
Ontwerpomgevingsvergunning Tankstation Ei van Drunen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Tankstation Ei van Drunen (NL.IMRO.0797.tankspoorlaan-OV01).

Het plangebied ligt aan de Spoorlaan in Drunen. Het wordt verder begrensd door een groenstrook in het westen, een rotonde in het oosten en een afrit van de A59 in het noorden. Het perceel is kadastraal bekend als: gemeente Drunen, sectie K, nummer 1689.

Momenteel heeft het perceel een verkeersbestemming. De bouw en het gebruik van het tankstation zijn strijdig met het geldende bestemmingsplan. De aanvrager besloot daarom om een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan te vragen. Daarmee is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 11 december 2014 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 367918 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met MarcoMolijn via het vijfcijferige telefoonnummer 14 073.

Naar boven