Logo Oirschot
Bestemmingsplan Centrum Oirschot, 2 woningen Princéehof (herziening 2012-01), Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 17 december 2013 het bestemmingsplan Centrum Oirschot, 2 woningen Princéehof (herziening 2012-01) gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 6 februari 2014 gedurende 6 weken voor beroep ter inzage bij de gemeentebalie (op afspraak).

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0823.BPOI2WONPRINCEEHOF-VAST.

Er is voor dit bestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld aangezien het kostenverhaal middels een anterieure overeenkomst anderszins verzekerd is.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het realiseren van twee woningen aan de doorsteek van de Princéehof naar het Kapelpad in Oirschot.

Beroepsmogelijkheid

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dit kan door een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in ’s-Gravenhage.

Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die op tijd een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • die beroep aantekent tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Voorlopige voorziening

Tegelijkertijd kunnen belanghebbenden, binnen de beroepstermijn, naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Oirschot, 5 februari 2014

Theo van Waes secretaris

Ruud Severijns burgemeester

Naar boven