Logo West Maas en Waal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Zijveld 1 te Beneden-Leeuwen, West Maas en Waal

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken bekend dat ze het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het uitbreiden van een supermarkt (Lidl) gelegen op het adres Zijveld 1 te Beneden-Leeuwen. Het betreft het uitbreiden van de bakeoff ruimte en koelcel. Daarnaast zal een klein deel van het bestaande laaddock overkapt/ommuurd worden.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 11 december 2014 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal, Postbus 1 6658 ZG Beneden Leeuwen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Baars van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerpbesluit is in te zien http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Ruimtelijke-plannen.htm

Beneden-Leeuwen, 10 december 2014

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven