Logo Nederweert
Omgevingsvergunning eerste fase en verklaring van geen bedenkingen Bloemerstraat 17, Nederweert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert hebben besloten met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied Nederweert en een inrichting te veranderen zoals bedoeld in artikel 2.1 sub e van de Wabo. Zij hebben op 2 december 2014 besloten medewerking te verlenen aan het oprichten van een rundveestal en het veranderen van een inrichting op het perceel Bloemerstraat 17, deels buiten het daarvoor bestemde bouwvlak. De aanvraag is bij de gemeente geregistreerd onder nummer U1 20130100. De gemeenteraad heeft op 11 november 2014 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Het gaat om een omgevingsvergunning eerste fase.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 12 december 2014 t/m 23 januari 2015, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00), of op afspraak. Tevens zijn de stukken van het buitenplans afwijken en de verklaring van geen bedenkingen in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit eerste fase omgevingsvergunning kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Limburg locatie Roermond. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Indien de omgevingsvergunning in fasen wordt verleend, treedt de gehele omgevingsvergunning pas in werking op de dag dat de laatste fase in werking is getreden. Dit is meestal het moment waarop de beschikking met betrekking tot de tweede fase in werking treedt.

Nederweert, 2 december 2014

Burgemeester en wethouders Nederweert

Naar boven