Logo Lisse
Omgevingsvergunning voor het realiseren van een woning op de 1e etage aan de Kanaalstraat 17–23, Lisse

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a sub 3° van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een woning op de 1e etage aan de Kanaalstraat 17-23 te Lisse. De gronden ter plaatse van het project zijn kadastraal bekend als Lisse, sectie D, onder nummer 5303.

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de activiteiten bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) en afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Inzien

De omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en andere relevante stukken liggen vanaf 11 december 2014 zes weken voor belanghebbenden ter inzage in het gemeentehuis van Lisse, Heereweg 254 in Lisse. U kunt de stukken ook vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode NL.IMRO.0553.pbkanaals14-vax1 en op www.lisse.nl onder Inwoners/Ruimtelijke plannen.

Beroepsmogelijkheid

U kunt binnen zes weken na de verzenddatum (1 december 2014) van de beschikking een beroepschrift indienen bij de rechtbank in ’s-Gravenhage. Is het besluit voorbereid volgens de procedure uit afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, dan begint de beroepstermijn op de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onderdeel a Awb). Ook in dit geval heeft u zes weken om een beroepschrift in te dienen.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift moet een datum hebben en uw handtekening moet eronder staan. Ook uw naam en adresgegevens moeten er op staan. Verder is het belangrijk dat u in het beroepschrift aangeeft tegen welk besluit u in beroep gaat en wat uw redenen daarvoor zijn. U stuurt het beroepschrift vervolgens aan de rechtbank ‘-s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Voor het in behandeling nemen van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Het beroepschrift staat de werking van het besluit niet in de weg. Bij een spoedeisend belang kunt u een verzoek indienen om de werking voorlopig uit te stellen. Dat verzoek dient u in bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage. Hier moet u ook griffierecht voor betalen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Lisse, 10 december 2014

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven