Logo Leudal
Voornemen omgevingsvergunning met afwijking van het bestemmingsplan voor het perceel Moosterstraat 2 in Haler, Leudal

De gemeente Leudal heeft een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het wijzigen van de bestemming Wonen naar Dagrecreatie, waarbij tevens Verblijfsrecreatie in het hoofdgebouw ten behoeve van groepsaccommodatie mogelijk wordt gemaakt voor het perceel Moosterstraat 2 in Haler.

Bestemmingsplan

Deze activiteit is niet geheel in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied Leudal.

De activiteit is echter niet in strijd met een goede ruimtelijke ordening. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om af te wijken van het geldende bestemmingsplan en de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen (bestemmingsplanafwijkingsbesluit ex artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015 voor een ieder, gedurende openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Klantcontactcentrum (0475) 859000.

Heythuysen, 10 december 2014.

Naar boven