Logo Dantumadiel
Voorgenomen verlening omgevingsvergunning Het rooien van elzensingels en het dempen van watergangen nabij De Falom, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het rooien van elzensingels en het dempen van watergangen nabij De Falom.

De aanvraag bestaat uit de activiteiten “het uitvoeren van een werk”, “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” en “het vellen van een houtopstand”. Vanwege de strijd met het bestemmingsplan kan niet zonder meer een omgevingsvergunning worden verleend. Het college is van plan om op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van donderdag 11 december 2014 gedurende een termijn van zes weken worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld. De ontwerp vergunning is vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De directe link met IMRO codering van het ontwerp is: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.ovFAtenwestenca-0301.

Gedurende deze termijn kan iedereen op de volgende wijze een zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouder van de gemeente Dantumadiel:

  • Schriftelijk t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, postbus 22, 9104 ZG Damwâld;

  • Mondeling, voor een afspraak kunt u bellen naar 14-0511 en vragen naar de behandeld ambtenaar. Om termijn overschrijding te voorkomen verzoeken wij u uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 10 december 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, K.S. Heldoorn, burgemeester

B.T.T. Schat, secretaris

Naar boven