Ontwerpbestemmingsplan ‘Sluitappel Noord’, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 11 december 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Sluitappel Noord” (NL.IMRO.0846BP2014SOO01SLTAPND-owo1) voor eenieder ter inzage ligt.

Ontwerp bestemmingsplan “Sluitappel Noord”

Het bestemmingsplan voorziet in een passende juridische en planologische regeling om de woningbouwontwikkeling Sluitappel Noord, waarbij ruimte wordt geboden aan de bouw van maximaal 175 woningen, mogelijk te maken.

Het plangebied is gelegen in het noordoosten van Sint-Oedenrode. Ten noorden van het plangebied is het eerste deel van Heikant (woongebied Lange Steeg West en Oost en bedrijventerrein De Kampen) reeds gerealiseerd. In het zuiden grenst het plangebied aan de achterzijde van de bebouwing aan de Sluitappel.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan “Sluitappel Noord” is met ingang van donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015 in te zien op het publieksplein van het gemeentehuis aan de burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw L. Vulders van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413-481357.

Naar boven