Logo Barneveld
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Dijkerweg I, Kootwijkerbroek, Barneveld

Van 7 februari tot en met 20 maart 2014 ligt het ontwerp voor het bestemmingsplan Dijkerweg I ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (Raadhuisplein 2). Dit plan voorziet in functieverandering naar een niet-agrarisch bedrijf op het perceel Dijkerweg 21 en 21-bis in Kootwijkerbroek.

Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 7 februari 2014 ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website (www.barneveld.nl ). De betreffende documenten staan dan onder de rubriek “Actueel”, categorie “Bekendmakingen”. Onder het kopje “Ruimtelijke Ordening” treft u bij “ontwerpbestemmingsplan Dijkerweg I” de bijbehorende documenten aan.

Daarnaast is het plan in te zien op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0203.1216-0001

(Mochten bovenstaande links niet werken, wilt u het dan melden bij rodigitaal@barneveld.nl)?

Tijdens de vermelde periode kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze over dit plan naar voren brengen bij de raad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de raad (Postbus 63, 3770 AB Barneveld). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335. U kunt uw zienswijze ook digitaal via de gemeentelijke website naar voren brengen. Daarvoor moet u gebruik maken van DigiD om u te legitimeren. Het formulier treft u aan bij de documenten op de gemeentelijke website.

Naar boven