Logo Bergen (NH)
Ontwerpbestemmingsplan Zeeweg 17 Bergen aan Zee, Bergen (NH)

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Ontwerpbestemmingsplan Zeeweg 17 Bergen aan Zee

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 11 december 2014 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Zeeweg 17 voor een ieder ter inzage ligt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 11 december 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, bij ‘inwoners, bouwen en verbouwen’ onder ‘bestemmingsplannen’ of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Zeeweg 17'.

Ontwerp besluit hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Bergen zijn voornemens een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 83 e.v. van de Wet geluidhinder vast te stellen ten behoeve van onderhavig bestemmingsplan. Om het gewenste plan vanuit de Wet geluidhinder te realiseren is een hogere grenswaarde van 54 dB nodig voor de geplande woning.

Ter inzage

De stukken van dit ontwerp besluit liggen met ingang van donderdag 11 december gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens is het ontwerpbesluit raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, bij ‘inwoners, bouwen en verbouwen onder ‘bestemmingsplannen’ of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kunnen belanghebbenden naar aanleiding van het ontwerp besluit schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Bergen. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden 'zienswijze op het ontwerp besluit hogere grenswaarde Zeeweg 17'.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH).

Naar boven