Logo Bunschoten
Ontwerpuitwerkingsplan bestemmingsplan Centrale As (UWG- 2), Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maakt bekend dat een ontwerp uitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor een perceel (kadastraal bekend sectie K, nummer 4073 (ged), aan de Bikkersweg te Bunschoten-Spakenburg.

Het plan

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de realisatie van een gezondheidscentrum met 18 woningen aan de Bikkersweg te Bunschoten-Spakenburg. Het betreft concreet een gezondheidscentrum op de begane grond en eerste verdieping, met o.a. ruimten voor huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en een apotheek, met op de tweede en derde verdieping levensloopbestendige huurappartementen.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpuitwerkingsplan inzien?

Het ontwerp uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 11 december 2014 tot en met woensdag 21 januari 2015 tijdens openingstijden op het gemeentehuis bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de afdeling RO&V. Na telefonische afspraak met de werkeenheid ruimtelijke ordening (telefoonnummer 14-033) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0313.Centraleas0101-0201 in te vullen. Ook is het bestemmingsplan te vinden op www.bunschoten.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij ons college indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling RO&V voor het maken van een afspraak.

Bunschoten, 10 december 2014.

Naar boven