Vaststelling loodsgeldtarieven 2015, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer 14.0969.52

Besluit van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) als bedoeld in de artikel 27f, eerste lid, van de Loodsenwet tot vaststelling van de loodsgeldtarieven voor het jaar 2015

Op 1 december 2014 heeft ACM bij besluit op grond van artikel 27f, eerste lid, Loodsenwet en artikel 4.7 Besluit markttoezicht registerloodsen voor het kalenderjaar 2015 de volgende tarieven vastgesteld:

  • a. de S- en T-tarieven als opgenomen in bijlage 1 tot en met 5 bij dit besluit;

  • b. het schema voor de frequentiekorting als opgenomen in bijlage 6 bij dit besluit;

  • c. de factoren voor bijzondere situaties en aanvullende diensten als opgenomen in bijlage 7 bij dit besluit;

  • d. de loodsvergoedingen als opgenomen in bijlage 8 bij dit besluit; en

  • e. de betalingskorting als opgenomen in bijlage 9 bij dit besluit.

Het besluit treedt in werking op 1 januari 2015.

Het besluit ligt gedurende de bezwaartermijn ter inzage ten kantore van ACM (bezoekadres: Zurichtoren, Muzenstraat 41, 2511 WB Den Haag). Indien u inzage wenst, wordt u verzocht telefonisch contact op te nemen met het secretariaat van de Directie Telecom, Vervoer en Post (070-7222308). Het besluit is tevens te raadplegen op de website van ACM (www.acm.nl).

Tegen het besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij ACM, Directie Telecom, Vervoer en Post, postbus 16326, 2500 BH Den Haag. Op basis van artikel 7:1a, eerste lid, van de Algemene wet bestuursrecht kan de indiener in het bezwaarschrift ACM verzoeken in te stemmen met rechtstreeks beroep bij de bestuursrechter.

Naar boven