Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Floraweg 64a en b, Roelofarendsveen
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 24 november 2014 heeft vastgesteld: bestemmingsplan Floraweg 64a en b, Roelofarendsveen. Het plan betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locatie achter de huidige woning aan Floraweg 64 te Roelofarendsveen. Dit bestemmingsplan betreft de het mogelijk maken van een bloembinderij met bedrijfswoning waarbij sanering van de aanwezige kassen en het graven van compensatiewater een voorwaarde is.
Het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft een aantal kleine wijzigingen in de regels ter verduidelijking en het toevoegen van de provinciale ontheffing ter onderbouwing.
Vanaf donderdag 4 december 2014 t/m donderdag 15 januari liggen het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en het besluit hogere waarde volgens de wet geluidshinder (welke ook separaat gepubliceerd is en ter inzage ligt) en de overige bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis (Westeinde 1 in Roelofarendsveen). U bent welkom om de stukken in te zien gedurende de openingstijden van het gemeentehuis of op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID NL.IMRO.1884.BPFLORAWG64AEN64B-VAS1.
Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door een ieder voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 16 januari 2014, tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, via (071) 332 72 72 of info@kaagenbraassem.nl.
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 3 december 2014
 
 
Naar boven