Logo Dronten
Vastgesteld bestemmingsplan Swifterbant – Randweg 1 (6061), Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Swifterbant – Randweg 1 (6061) ter inzage ligt.

Het plangebied van het vastgestelde bestemmingsplan ligt aan de noordwestkant van de kern Swifterbant, tussen de Swifterringweg, de Randweg en de Bosweg. Het plangebied bestaat uit het huidige terrein van de Jehovah’s Getuigen aan de Randweg 1 en twee naastgelegen voetbalvelden, inclusief de omringende groenstroken.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een extra congreshal in combinatie met extra parkeerplaatsen mogelijk voor de Jehovah’s Getuigen op de naastgelegen voetbalvelden.

U kunt het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken inzien van 4 december 2014 tot en met 15 januari 2015 tijdens openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek te Swifterbant.

De stukken zijn ook beschikbaar op:

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 3 december 2014

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven