Logo Blaricum
Vastgestelde Structuurvisie en Beheersverordening Voorland Stichtse Brug, Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat de Structuurvisie NL.IMRO.0376.BVOVlandSbrug-Va01 en de Beheersverordening Voorland Stichtsebrug NL.IMRO.0376.SVVlanSbrug-Vs01 op 23 september 2014 door de gemeenteraad van Blaricum zijn vastgesteld.

Structuurvisie

Met de Structuurvisie geeft de gemeente aan wat de door haar beoogde ontwikkelingsrichting is van het gebied Voorland Stichtse Brug. Ook geeft de gemeente aan welke mogelijkheden er zijn en welke randvoorwaarden daarvoor gelden. De Structuurvisie vormt hiermee het afwegingskader voor ontwikkelingsvoorstellen.

Beheersverordening

Met de Beheersverordening Voorland Stichtse Brug is het feitelijk bestaand gebruik en de bestaande situatie van het Voorland Stichtse Brug vastgelegd. De Beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet waren toegestaan.

De Structuurvisie en de Beheersverordening hebben gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop is een aantal zienswijzen binnengekomen. Deze zienswijzen zijn verwerkt en beantwoord in een Reactienota Inspraak.

De vastgestelde Structuurvisie en de vastgestelde Beheersverordening liggen vanaf maandag 8 december 2014 ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur. Tevens zijn de Structuurvisie en de Beheersverordening te raadplegen via www.blaricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is niet mogelijk om beroep aan te tekenen tegen de structuurvisie en de beheersverordening.

Naar boven