Logo Waterland
Ontwerpbestemmingsplan Monnickendam Kloosterdijk 2, Monnickendam, Waterland

Overeenkomstig artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat met ingang van vrijdag 12 december 2014 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt van:

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Kloosterdijk 2 nabij Monnickendam, dat globaal begrensd wordt door de Kloosterdijk aan de zuidzijde, de provinciale weg N247 aan de oostzijde en het water de ‘Purmer Ee’ aan de noordzijde.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regelingen voor de realisatie van maximaal 4 burgerwoningen met bijbehorende bouwwerken. Daarnaast wordt een bestaande bedrijfswoning gewijzigd naar een burgerwoning. Dit bestemmingsplan komt in de plaats van een eerder ontwerpbestemmingsplan voor deze locatie, waarbij indertijd nog sprake was van onder andere een zorghotel.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 12 december 2014 tot en met donderdag 22 januari 2015 ter inzage.

Stukken downloaden

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen worden ingezien;

Het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen ook nog worden ingezien op de website van de gemeente Waterland onder http://www.waterland.nl/projecten-en-plannen/bestemmingsplannen/Monnickendam.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Waterland, postbus 1000, 1140 BA te Monnickendam onder vermelding van ‘zienswijzen ontwerpbestemmingsplan Monnickendam Kloosterdijk 2’. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer H. Koldewijn van de afdeling VROM, telefoonnummer 0299-658 593.

Monnickendam, donderdag 11 december 2014

Naar boven