Logo Hulst
Ontwerpbestemmingsplan ‘Cloosterstraat 19’ te Kloosterzande, Hulst

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Cloosterstraat 19” te Kloosterzande ter inzage ligt.

Doel van het voorliggende ontwerp bestemmingsplan is het bieden van een juridisch-planologisch kader voor het vaststellen van het bestemmingsplan “Cloosterstraat 19 ” te Kloosterzande.

Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding, planregels en plantoelichting en ligt van 4 december 2014 tot en met 14 januari 2015 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, ruimtelijke plannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Een mondelinge zienswijze kan kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken met Chris van den Broucke van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0114.

Hulst, 3 december 2014.

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven