Logo Hoorn
Verleende omgevingsvergunning voor realisatie Cruijff Court op groenstrook van De Strip ter hoogte kruising Lucas Sinckstraat en Lage Hoek te Zwaag, Hoorn

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0405.UAPStripCruijffcrt-va01) hebben verleend voor het realiseren van een Cruijff Court op de locatie de groenstrook van De Strip ter hoogte van de kruising Lucas Sinckstraat en de Lage Hoek te Zwaag.

Terinzageligging

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 9 december 2014 tot en met 19 januari 2015 voor een ieder ter inzage bij het Loket Bouwen, Wonen, en Ondernemen in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Ook zijn ze te raadplegen op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de periode van terinzageligging kan tegen deze beschikking beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig of geen zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning heeft ingediend.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Verzoek om voorlopige voorziening

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (zogenaamde uitgebreide afwijkingsprocedure) medewerking te verlenen aan de volgende aanvraag:

In verband hiermee liggen bovengenoemde aanvraag, ontwerpbesluit en bijbehorende stukken, gedurende zes weken, namelijk van 13 oktober tot en met 23 november 2014, ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 te Hoorn.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit. Dat kan op de volgende wijze:

  • schriftelijk aan burgemeester en wethouders van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

  • per e-mail op het volgende adres gemeente@hoorn.nl;

  • mondeling, na afspraak met de betreffende ambtenaar van de afdeling stadsontwikkeling, via algemene telefoonnummer van de gemeente Hoorn.

Hoorn, 12 oktober 2014

Naar boven