Vaststelling bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011, herziening 2014'
Logo Drechterland
Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 24 november 2014 het bestemmingsplan ’Drechterland Noord 2011, herziening 2014’ gewijzigd vastgesteld. De vaststelling is gedaan op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).
Gewijzigde vaststelling
Bij de vaststelling zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wijzigingen op de verbeelding en in de regels aangebracht. Deze zijn vermeld in de bijlage bij het raadsbesluit.
Ter inzage
De papieren versie van het vastgestelde bestemmingsplan en de bijlage liggen vanaf 4 december 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken, tijdens de kantooruren inzien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 (1616 AV) in Hoogkarspel. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.0498.BPDrNoordHerz2014-VG01. Volgens artikel 3.8, lid 5 van de Wro treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.
Beroepstermijn en voorlopige voorziening
Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden met ingang van 4 december 2014 gedurende zes weken in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).
  • 1.
    Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.
  • 2.
    Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open. Tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.
  • 3.
    Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
 
Naar boven