Coördinatiebesluit Beukenlaan fase III te Leimuiden
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken bekend dat op 24 november 2014 de gemeenteraad van Kaag en Braassem op basis van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening heeft besloten om het project Beukenlaan III (fase 3) aan te wijzen als geval waarbij voorbereiding en bekendmaking van omgevingsvergunningen, besluiten hogere grenswaarden en het bestemmingsplan worden gecoördineerd.
Door dit coördinatiebesluit worden procedures van omgevingsvergunning(en), hogere grenswaarden en het bestemmingsplan tegelijkertijd doorlopen waardoor het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning(en) op hetzelfde moment van kracht worden.
Door de samenloop van het proces kan uiteindelijk sneller begonnen worden met de realisatie van het project. Het coördinatiebesluit ligt vier weken ter inzage met ingang van de dag na deze publicatie. Tegen dit coördinatiebesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk. Wel staat tijdens de ter inzage termijn van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning(en) de gebruikelijke rechtsbescherming open.
Burgemeester en wethouders, 3 december 2014
Naar boven