Vaststelling wijzigingsplan “Natuurpercelen buitengebied 1”, Winterswijk
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat zij op 18 november 2014 hebben vastgesteld een wijzigingsplan ten behoeve van drie percelen in het buitengebied. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening.
Doel en ligging
Dit wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Integrale herziening buitengebied Winterswijk. Dit plan wijzigt de bestemming agrarisch cultuurlandschap in natuur. De percelen liggen aan de Dwarsweg in Winterswijk Ratum (hoek Scholtemaatweg), aan de Horstweg (nabij nr. 4, perceel Horstermaat) en aan Sieverdinkweg (nabij nr. 7 en 10, landgoed Sieverdink).
Ter inzage
Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen vanaf woensdag 3 december 2014 zes weken ter inzage aan de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1407BGNATUUR1-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn van donderdag 4 december 2014 tot en met woensdag 14 januari 2015 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 15 januari 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven