Logo Loppersum
Vastgesteld bestemmingsplan Loppersum

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken bekend dat de gemeenteraad in de openbare vergadering van 27 oktober 2014 het bestemmingsplan Loppersum gewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde plan is op ondergeschikte delen gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Voor de inhoud van de wijzigingen verwijzen wij u naar de stukken behorend bij het vaststellingsbesluit.

Gedurende zes weken, van 2 december 2014 tot en met maandag 12 januari 2015, ligt het vastgestelde bestemmingsplan Loppersum ter inzage. Het bestemmingsplan met bijbehorende documenten kan op de volgende wijze worden ingezien:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Digitaal als PDF op de gemeentelijke website www.loppersum.nl, onder de rubriek ‘Actueel → Bestemmingsplannen’;

  • Op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de inzagetermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Daarnaast kunnen belanghebbenden tijdens deze periode beroep instellen tegen de door de raad bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum

Naar boven