Logo Echt-Susteren
Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan Xella Kalkzandsteenfabriek De Hazelaar, Echt-Susteren

(NL.IMRO.1711.WP201200032)

Ten behoeve van de uitbreiding van de zandwinplas van Xella Kalkzandsteenfabriek De Hazelaar, Saeffelderstraat 10 te Koningsbosch is een wijzigingsplan opgesteld. Globaal omvat het wijzigingsplan de gronden gelegen tussen de huidige zandwinplas en de Kerkstraat.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 5 december 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan het ontwerpwijzigingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.echt-susteren.nl) en RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien.

Gedurende de termijn van ter inzage legging bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij het college van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “ontwerpwijzigingsplan Xella Kalkzandsteenfabriek De Hazelaar”. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met mevrouw O. Meuwissen afdeling Leefomgeving (0475-478478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal het college een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het wijzigingsplan.

Echt-Susteren, 3 december 2014

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

G. W. T. van Balkom, secretaris.

Naar boven