Logo Amstelveen
Reparatiebesluit beschikking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan Westwijk Zuid-West, Radboud en Drakensteyn, Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen hebben op 22 oktober 2013, met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van twee appartementengebouwen aan de Radboud en Drakensteyn in Westwijk Zuid-West.

De twee appartementengebouwen worden gerealiseerd op de locatie in het zuidwesten van Westwijk Zuid-West ten oosten van de Legmeerdijk. Een appartementenblok ligt ten zuiden van de Jane Addamslaan en bevat 30 appartementen en het andere appartementenblok ligt ten noorden van de Jane Addamslaan en bevat 22 appartementen.

Naar aanleiding van tegen dit besluit ingediende beroepschriften hebben burgemeester en wethouders op 24 januari 2014 een nieuw besluit genomen om extra parkeerplaatsen te realiseren zodat er in totaal 106 parkeerplaatsen beschikbaar zullen zijn.

Raadplegen stukken

Het nieuwe besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 februari t/m 19 maart 2014 (6 weken) voor een ieder ter inzage.

Papier

Het papieren bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt gedurende de genoemde termijn ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis, Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen, openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30-15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur.

Digitaal

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen de bij het nieuwe besluit aangebrachte wijziging beroep instellen bij Rechtbak Amsterdam, sector Bestuursrecht (Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam). Degenen die reeds eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 22 oktober 2013 hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, onderdelen.

Het is voor burgers ook mogelijk om digitaal beroep in te dienen via de link:

https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Conflict%20met%20overheidsorganisatie/33 .

Naar boven