Kennisgeving omgevingsvergunning inrichting Donkerbroek, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Tulip Oil Netherlands B.V. te Den Haag, een eerste en tweede fase omgevingsvergunning is verleend ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Donkerbroek, gelegen aan de Luitzen Oetsesweg te Donkerbroek, in de gemeente Ooststellingwerf, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Donkerbroek, sectie E, nummer 856.

De eerste fase van de omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit “het oprichten en in werking hebben van een inrichting (milieu)”. De tweede fase van de omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit “bouwen”.

Op de ontwerpbesluiten voor beide fasen, die gedurende 6 weken ter inzage hebben gelegen bij de gemeente Ooststellingwerf, zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend.

De besluiten en de andere relevante stukken liggen met ingang van 4 december 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Ooststellingwerf te Oosterwolde. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 0516).

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer M.E.J. Pieters (tel. 070-379 8389) van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen deze besluiten kan degene wiens belang rechtstreeks bij het betreffende besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank ‘s-Gravenhage, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH, Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven