Logo Sint-Oedenrode
Vooraankondiging bestemmingsplan Sluitappel Noord, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke Ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan “Sluitappel Noord” op te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in een passende juridische en planologische regeling om de woningbouwontwikkeling Sluitappel Noord, waarbij ruimte wordt geboden aan de bouw van maximaal 175 woningen, mogelijk te maken.

Het plangebied is gelegen in het noordoosten van Sint-Oedenrode. Ten noorden van het plangebied is het eerste deel van Heikant (woongebied Lange Steeg West en Oost en bedrijventerrein De Kampen) reeds gerealiseerd. In het zuiden grenst het plangebied aan de achterzijde van de bebouwing aan de Sluitappel.

Op grond van artikel 1.3.1. lid 2 Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment in de procedure nog geen gelegenheid geboden wordt om zienswijzen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Op dit moment liggen geen stukken ter inzage.

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal dit ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt daarvoor gepubliceerd in de “Mooi-Rooi” krant, de Staatscourant, via de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dan bestaat ook de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Voor vragen over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met mevr. L. Vulders van het team Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0413-481911.

Naar boven