Logo Zuid-Holland
Vaststelling herziening Provinciale Structuurvisie en Verordening Ruimte inzake de herziening EHS, Zuid-Holland

Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening

Provinciale Staten van Zuid-Holland hebben op 11 december 2013 de herziening EHS van de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte vastgesteld. Mede naar aanleiding van de ingediende zienswijzen, zijn daarbij wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Onderwerp:

Met de herziening EHS zijn de hoofdlijnen, hoofdopgaven en provinciale belangen van het ruimtelijk beleid ongewijzigd gebleven. De herziening betreft de ruimtelijke vertaling van het beleid ten aanzien van de EHS zoals die is opgenomen in de Beleidsvisie Groen. Het gaat vooral om een aantal wijzigingen van de begrenzing van de EHS.

Waar kunt u de stukken inzien?

De Herziening EHS kunt u inzien en downloaden op de webpagina van de provincie www.zuid-holland.nl/visieopzuidholland . De digitaal inzoombare kaarten volgens de digitale Wro-standaard kunt u vinden op deze webpagina en op www.ruimtelijkeplannenzuidholland.nl/besluiten . De Herziening EHS is ook in te zien bij “het Loket” van de provincie Zuid-Holland aan het Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag.

De teksten en kaarten van de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte worden thans bijgewerkt met de wijzigingen uit de Herziening EHS. Binnenkort kunt u de volledig bijgewerkte stukken vinden op de webpagina van de provincie: www.zuid-holland.nl/visieopzuidholland . U kunt deze stukken alleen downloaden of raadplegen op de website. Er worden geen gedrukte exemplaren uitgegeven.

Beroep

Tegen de inhoud van de Herziening EHS van de Provinciale Structuurvisie en de Verordening Ruimte kan geen beroep worden aangetekend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. A.J. Logtenberg

Tel: 070-4417464

e-mail: aj.logtenberg@pzh.nl

Naar boven