Logo Rucphen
Kennisgeving besluit op mer-aanmeldingsnotitie Oosteindseweg 36 te Sprundel, Rucphen

Op 17 september 2013 is een mer-aanmeldingsnotitie ontvangen van Frans Nouws B.V., voor de inrichting gelegen aan de Oosteindseweg 36 te Sprundel (kadastraal bekend als gemeente Rucphen, sectie T, nummers 1355 en 1356).

Het betreft hier een activiteit, die betrekking heeft op meer dan 2.000 plaatsen voor vleesvarkens, ten aanzien waarvan de procedure als bedoeld in de artikelen 7.16 en 7.17 van de Wet milieubeer van toepassing is.

Geconcludeerd is dat, rekening houdend met de in bijlage III bij de EEG-richtlijn milieu-effectbeoordeling aangegeven omstandigheden, voor de voorgenomen activiteit geen sprake is van bijzondere omstandigheden die kunnen leiden tot belangrijke nadelige milieugevolgen.

Besloten is dat de mer-plicht niet noodzakelijk is.

Dit besluit is noodzakelijk in verband met de ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Dit besluit moet worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij deze beslissing een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Te zijner tijd kan gebruik worden gemaakt van de rechtsmiddelen die openstaan in het kader van de procedure voor het verlenen van de vergunning voor de betreffende activiteit ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De stukken liggen met ingang van 29 januari 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Gemeentewinkel. De stukken zijn in deze periode elke werkdag in te zien van 08.00- 12.00u en op woensdag van 08.00-20.00u.

Naar boven