Wijzigingsbesluit bestemming Trambaan 13 te Warmenhuizen, gemeente SCHAGEN
Logo Schagen
(NL.IMRO.0441.WPLGHTRAMBAAN13-VA01)
Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend, dat zij het besluit van 4 november 2014 tot wijziging van de bestemming van een perceel aan de Trambaan 13 te Warmenhuizen met ingang van 29 november 2014 tot en met 9 januari 2015 ter inzage leggen.
Inhoud wijzigingsplan
Wij maken gebruik van de bevoegdheid een nieuw agrarisch bouwblok aan te wijzen op grond van artikel 3.7 onder d van de planregels van het bestemmingsplan “Landelijk Gebied Harenkarspel”.
Het besluit, het digitale wijzigingsplan en de daarbij behorende bijlagen liggen met ingang van 29 november 2014 gedurende zes weken digitaal ter inzage. Het wijzigingsplan en het besluit zijn te raadplegen via de website van de gemeente Schagen (www.schagen.nl) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het kenmerk van het plan is het bovenvermelde identificatienummer. De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://schagen.gemeentedocumenten.nl/bestemmingsplannen//NL.IMRO.0441.WPLGHTRAMBAAN13-VA01.
Beroep tegen de vaststelling
In genoemde periode kunnen belanghebbenden, die aantonen niet in staat te zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren te kunnen brengen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van beroep.
Inwerkingtreding wijzigingsplan
Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Gedurende de termijn van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking, totdat op dat verzoek is beslist.
Schagen, 28 november 2014
Naar boven