Logo Raalte
Ontwerpbestemmingsplan Raarhoeksweg 22-24, Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 4 december 2014 tot en met woensdag 14 januari 2015 het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiële herziening nr. 8, omgeving Raarhoeksweg 22-24 met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden behorende bij de locatie Raarhoeksweg 22-24 te Raalte en vloeit voort uit de Rood voor Rood regeling. Er worden landschapsontsierende gebouwen gesloopt op de locatie Raarhoeksweg 22-24. De twee compensatiewoningen zijn voorzien binnen het voormalig agrarisch bouwperceel aan de Raarhoeksweg 22-24. Het perceel krijgt de woonbestemming.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte van de eenheid Ontwikkeling, Realisatie & Beheer. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Robert Voeten, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven